Dagplejer - Tranum

Personlig præsentation af dagplejer i Tranum, samt billeder fra aktiviteter.

 

Jette Tranum   Jette Pedersen

 

 Jeg har været dagplejer siden 1995, jeg bor i udkanten af Tranum på en lille gård, hvor der er masser af plads til motoriske udfoldelser både ude og inde. Jeg er gift og har 4 voksne børn, som alle er  flyttet hjemmefra, derudover har jeg 6 dejlige børnebørn. De eneste dyr vi har, er udekatte. I min fritid er jeg spejder og er leder for en flok bævere, som er de mindste spejdere.

Jeg er naturdagplejer og Grøn Spire, jeg vægter natur og ude liv meget højt, og er glad for, at kunne være med til at udvikle børnene fysisk, mentalt og socialt i naturen. Vi er meget ude, også selv om vejret ikke er så godt - en regnvejrsdag kan også være dejlig. En gang imellem har vi en ladcykel til rådighed, så vi kan komme længere rundt og blive en oplevelse rigere.

Jeg er også certificeret DGI Dagplejer. Det er sundt og sjovt at bevæge sig, det giver god energi og glade børn. En god motorik er vigtigt for indlæringen. Vi synger, hopper, danser og laver gymnastik hver dag. 

Vi sidder også ned ind imellem og laver noget kreativt eller fordyber os i en bog. At give det enkelte barn tryghed, nærvær og omsorg er en selvfølge. 

Hver torsdag er vi i heldagslegestue i Brovst, her udvikles børnenes sociale kompetencer igennem leg og samvær med flere børn og voksne.

Vi samarbejder med Vuggestuen i Tranum, her kan hele børnegruppen komme i gæstedagpleje, når jeg holder ferie eller har fri. Vi mødes bl.a. i gymnastiksalen en gang om ugen, vi har musikforløb sammen, vi er i Kirkelegestue 4 gange årligt og inviterer hinanden til forskellige arrangementer. Det giver trygge børn, når de skal i gæstedagpleje - og de kender stedet når de skal i børnehave.

billed 1.jpg  billed 2.jpg Billed 4.jpg   Billed 3.jpg  Billed 5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Børne- og Kulturforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com