Dagplejerne - Tranum

Personlig præsentation af dagplejerne i Tranum, samt billeder fra aktiviteter.

 

 

Jette Tranum   Jette Pedersen

Jeg har været dagplejer siden 1995, jeg bor i udkanten af Tranum på en lille gård, hvor der er masser af plads til motorisk udfoldelse både ude og inde. Jeg er gift og har 4 voksne børn, som alle er flyttet hjemmefra, derudover har jeg 4 dejlige børnebørn.

De eneste dyr vi har er udekatte.

I min fritid er jeg spejder og er leder for en flok bævere, som er de mindste spejdere. Jeg er naturdagplejer og Grøn Spire, jeg vægter natur og udeliv meget højt, og er glad for, at kunne være med til, at udvikle børnene fysisk, mentalt og socialt i naturen. Vi er meget ude, også selv om vejret ikke er så godt, en regnvejrsdag kan også være dejlig.

Vi læser, og vi leger, synger, danser, laver gymnastik og bruger kroppen meget. At give det enkelte barn tryghed, nærvær og omsorg er en selvfølge.

 

 

Annegrethe tranum   Annegrethe Olesen

Jeg er en sej og frisk dagplejer årgang 1956 med et ungdommeligt sind, er gift og har 2 voksne døtre som har givet os 4 dejlige børnebørn.

Har været ansat siden 1984 – Ingen husdyr og bor i et røgfrit hus.
Vi har et stort hus med en skøn lukket have som indeholder alt hvad der skal være til motoriske og sanselige udfoldelser. Er nabo til skoven, og har ca 5 km til stranden. Jeg er med i Grønne Spire som naturdagplejer, da jeg tror på at udebørn er sunde børn – børnene møder dagligt naturen og får røde kinder og snavsede fingre. Udeliv udfordrer og udvikler, læreplanerne er en naturlig del af Grønne Spire og børnene nyder det.

 Musik, sang, bøger og tid til fordybelse er en naturlig del af dagplejen.

Kontakt

Børne- og Kulturforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com