Dagplejerne - Pandrup gruppe 2

Personlig præsentation af dagplejerne i Pandrup gruppe 2.

 

Lena Christensen   Lena Christensen

Jeg bor i ældre hus på lukket villavej med min mand Tonny, med ham har jeg to voksne piger samt 5 dejlige børnebørn fra årgang 05 08 og 11.

Jeg har været dagplejer siden 1986 og i det daglige lægger jeg stor vægt på tryghed, omsorg, nærhed, ærlighed samt et godt forældresamarbejde.

Hos mig er vi ude næsten hver dag, hvor vi går tur eller leger i min lukkede gårdhave med stor sandkasse og et hav af køretøjer - indbyder til al slags aktivitet.

Når vi ikke er ude så læser, synger, hopper og danser vi til dejlig musik samt fjoller, krammer og hygger med hinanden.

En gang om ugen er vi i legestue med de andre dagplejere og deres børn. Hver måned har vi en hel dag i legestuen med de andre, hvor vi har forskellige aktiviteter så som musik.

 

 

 Maria Rye   Maria Rye

Jeg er født i 1977 og bor i Pandrup sammen med Bo og mine tre sønner Oliver fra 2000, Lucas fra 2002 og Bertram fra 2007.

Jeg har været dagplejer siden 2008.

Vi bor i et nyrenoveret hus, lidt tilbagetrukket fra vejen, meget centralt i byen, overfor har vi Pandrup skole og børnehaven, vi har en dejlig lukket have med sandkasse, legehus og masser af forskellige køretøjer, samt udsigt til marker med heste.

Indenfor er der også god plads, vi har et hyggeligt legeværelse med masser af spændende legetøj, samt stor korridor og køkken, hvor der er mere plads til aktiv leg, race på wheely bug eller bare til at hoppe rundt og danse til høj musik.

Jeg ser meget på det enkelte barns behov og sørger for at de får en rolig, tryg og stabil hverdag med masser af nærvær og omsorg, men også bliver godt udfordret på motorikken. De skal også lære at indgå og være en del af det sociale fællesskab, at være en god ven.

Jeg ligger også stor vægt på at hjælpe dem til at blive godt selvhjulpen og få en god portion selvtillid med i bagagen..

Vi nyder hver dag at synge, lave puslespil, spille spil, læse bøger og at komme ud at lege..

 

 Pia Johansen

Jeg er gift med Peter, sammen har vi 3 dejlige børn. Heidi fra 1995, Rikke fra 1997 og Jacob fra 2001. (Pigerne er flyttet hjemmefra).

Jeg betragter mig selv som stille og rolig, stabil og ansvarsfuld person.  Jeg bor i et parcelhus i Pandrup, med lukket have, hvor vi kan udfolde os, vi bruger også nærområdet til små ture ud af huset. Jeg har 2 hunde som ikke er sammen med børnene i dagtimerne, 4 ude katte som vi hilser på dagligt.

Jeg ligger vægt på at barnet føler sig tryg og trives uden for emnet hjem. Vi tager det stille og roligt i starten, så barnet kan lære både jeg og de andre børn at kende.

Jeg har fokus på barnets udvikling: som f.eks. kan barnet de forskellige ting som at sidde, gå løbe, bruge sine sanser som at se, høre og føle som alderssvarende. Alle børn udvikler sig forskelligt, nogle før andre senere.

Social og sproglig udvikling: lære at være en god ven, gode ved hinanden, respektere hinanden, give masser af kram, læse, synge, gentage ord, snakke om billeder.

Motorisk udvikling: Vi laver små motorik baner, hvor vi går, løber, kravler på. Vi kører på forskellige køretøjer som fx scootere, cykler og biler. Vi vil danse, hoppe, sidde stille og øve fin motorikken ved at lave perler på plader og snor, male og tegne.

Mit tidligere job var social og sundhedshjælper.

Min fritid bruger jeg gerne på familien, hundene, haven og vennerne, samt lidt camping. 

 Anette Bjerg Anette Bjerg

Jeg er født i 1970, bor sammen med Kurt og har to børn. Thomas fra 1994 og Simone fra 1996.

Vores hjem er røgfrit og har ingen husdyr.

Jeg har været dagplejer siden 2008.

Jeg lægger vægt på at børnene får en tryg og rolig hverdag med fokus på omsorg og nærvær.

I løbet af dagen bliver børnene sprogligt og motorisk stimuleret ved bl.a. at synge, danse hoppe, læse bøger og lege både ude og inde.

Vi er stort set ude hver dag, og går gerne en tur i nærområdet.

 

 

 

 Anette Mortensen

Jeg er født i 1978 og bor sammen med min mand Sandi og vores 2 børn. Katrine fra 2007 og 

Nicklas fra 2002. Vi har også en kat som hedder Nemo som elsker at være udenfor.

Hos mig handler hverdagen meget om hygge, nærvær og læring gennem leg og udfordringer.

Jeg vægter højt den gode sociale relation mellem børnene og at børnene kommer til at 

rører sig hver dag.

Jeg er desuden DGI certificeret. Det kan i læse mere om på DGIs hjemmeside.

Vi bruger næsten hver dag vores aflukket have til at lege i. Ellers går vi en tur på Bakken eller i anlægget.

Også selv om det regner eller blæser”

 

Kontakt

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com