Dagplejerne - Grønnegade 1 Grete J. Bang

Jeg er gift med Mogens og har selv 2 børn - Marianne og Carsten.
I 1988 blev jeg ansat som dagplejer.

På toppen af Fjerritselv bor vi i et alm. parcelhus, hvor børnene har et stort værelse med trægulv og masser af legetøj.

Hverdagen går med leg inde og ude. Vi maler - tegner - danser - synger osv. Vi taler meget om årstiden - højtider - fødselsdage - forældrenes navne, ugedag m.m.

Når vi er ude er der mulighed for at børnene kan lege både på græs og på fliser.

Da vi bor i et villakvarter, hører der et stort fælles grønt område til, med mange stier og to legepladser, Dette benytter vi os meget af.

 

 Vivian A. Back

Jeg er fra 1958 og er gift med en Falck-mand. Vi har 3 voksne piger og bor i Fjerritslev.

Jeg startede som dagplejer i 1979.

Jeg vægter meget tryghed og omsorg, og giver plads til forskelligheder.

Jeg bestræber mig på at møde børnene, der hvor de er.

Vi er meget ude når vejret tillader det. Her oplever vi naturens forunderligheder dag for dag. Gerne med madpakkerne under barnevognen.

Vi bager boller og lave mad sammen, så børnene oplever at være en del af hjemlige oplevelser i hverdagen hos mig.

 

 

Anne-Marie B. Albrektsen (Mie)

Mit navn er Anne Marie, men bliver kaldt Mie.

Jeg er født i 1963 og er gift med Kurt som er klargøringsmand hos Peugeot. Vi har 2 børn- Heidi  fra 1990 (bor på Mors) og Jeppe fra 1992 (bor i Ålborg). Vi bor i et parcelhus på Vestergade i Fjerritslev. Udenfor er der god plads hvor børnene elsker at lege at lege med bl.a. legehus, børnetrampolin, sandkasse og forskellige køretøjer.
I huset bor også vores kat, Silver.

I huset bor også vores kat Silver.

Jeg har været dagplejer siden 1992, dog afbrudt af et par år, hvor jeg har taget et pædagogforberedende kursus (5 mdr) og arbejdet som vikar i børnehaverne Gl. Dalhøj og Skovhuset.

Min hverdag med børnene er præget af nærhed, tryghed og individuelle hensyn. Dagene er præget af faste rutiner for at skabe genkendelighed og tryghed.  Meget af tiden leger vi på gulvet, her er det lettere for alle at være med, også når man en gang imellem trænger til et kram, et trøstende knæ eller bare behøver lidt ekstra tid, i starten, til denne nye verden. 

Vi synger og læser meget for at styrke sproget og øver os dagligt i forskellige færdigheder som at kunne spise selv og selv klare at komme i og af overtøjet, fodtøj og lign. 

Vi er meget udenfor herhjemme, på legeplads eller ude at gå. Vi følger årstidernes skiften og ser om vi får øje på noget nyt og spændende (traktor, busser, smådyr og lign.)

Det er vigtigt for mig at børnene får en god, sjov og tryg dag med udfordringer der er tilpasset hvert enkelt barn. 

Glæder mig til at møde dig. 

  

Dorte Ostenfeld Nielsen

Jeg er fra 1972. Jeg er gift med Dan. Vi har 2 piger, Anika fra 94 og Monika fra 99.

Vores hjem er røgfrit og vi har ingen husdyr.

Jeg har været dagplejer fra 1994-1997 og igen fra 2007.

Jeg lægger vægt på at børnene sprogligt og motorisk bliver stimuleret ved bl.a. at synge, danse, hoppe, lege ude og inde, fordybe sig, gode oplevelser i naturen, høre musik og læse bøger.

Vi er ude hver dag, enten i egen have eller i naturen. Jeg har en stor lukket have, hvor vi rigtig kan boltre os.

Det vigtigste for mig er at give børnene en god og tryg hverdag, hvor der er tid og ro til det vi laver. Jeg hjælper og udvikle børnene derfra, hvor barnet er kommet til.

Dagplejebørnene ser meget op til mine egne piger, som de ser før og efter skoletid. De kan godt lide, at komme ind på deres værelser, og det er dejligt, at blive taget op af middagssøvnen af Anika eller Monika.

Jeg lægger vægt på en sund og ernærings rigtig kost.

 

 

Susanne Albrektsen

Joan K. Jørgensen

Jeg er født 1965, gift med Mogens og har 3 voksne børn.

Jeg blev dagplejer i 1996. Ved brug af babytegn og daglige rutiner/"ritualer" (gerne tilsat en sang) ønsker jeg at skabe en tryk hverdag for børnene, hvor de følder sig set og forstået.

En dag tilsat skiftende temaer (1-3 måneder). Om vinteren kan temaet eks være dyrene fra zoo, hvor vi leger med og snakker om dyrene, klæder os ud som dyr, ser om vores tunge er lige så lang som giraffens ( mundmotirik) og hopper som kænguruen. Det skal være sjovt at være her!

Som bevægelsesdagplejer er motorik og bevægelse altid en stor del af hverdagen. 

Om sommeren er vi som Grønne Spirer naturligvis ude det meste af tiden i min store have med muligheder for at lege, udforske og gemme sig i. Temaet kan her være krible/krable, hvad kan vi spise i haven, eller skoven eller gården, som vi tit går tur til lige rundt om hjørnet.

 Jonna Faarbæk Christesen

 

 

 

Kontakt

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com