Grønnegade 2 

 

 

Bodil Rasmussen, Grønnegade 2   

Bodil Rasmussen 

Jeg er årgang 1958, gift med Poul Arne og har 2 voksne sønner.

Jeg har været dagplejer siden 1983. Vores hjem er røgfrit, og vi har ingen husdyr. Jeg bor i et hus med dejlig stor have, som børnene kan udfolde sig i. Jeg bor tæt ved anlægget, som jeg besøger sammen med mine dagpleje-børn. Her fodre vi ænder og leger på legepladsen. I skoven benytter vi os af de væltede træstammer, den ujævne skovbund - lytter, og snakker om det vi finder på vores vej.

Jeg prioriterer højt, at vi kommer ud hver dag, sommer og vinter og mær-ker årstidens skiften. Når dit barn bliver passet hos mig, tager jeg ansvar for barnets hverdag, og gør mit bedste for at give barnet tryghed, tid, omsorg og nærvær. Givet barnet en fast rytme, der gør barnets hverdag genkendelig og overskuelig. Yder kreativitet efter hvert barns behov.

Jeg går i heldags legestue en gang om ugen hvor jeg mødes med de andre fra min gruppe. Jeg sætter stor pris på godt forældresamarbejde. Jeg har humor og er et positivt menneske.

Glæder mig til at møde dig.   

 

Joan Jørgensen

Jeg er årgang 1965. Gift med Mogens. Vi har sammen 3 voksne børn.

Husdyr: ingen.

Hos mig er der køkkenalrum/stue oh Legeværelse, hvor jeg skaber trygge rutiner og “ritualer” for børnene, gerne tilsat en sang. Meget af tiden, især om sommeren, foregår ude i min have, hvor der er mulighed for leg, udforske og gemme sig. Måske arbejder vi med “krible/krable” dyr. Vi spiser også her. Lige rundt om hjørnet har vi anlægget med legeplads og skoven som vi besøger.

Jeg skaber en hverdag for børnene, hvor de føler sig set og forstået, bl.a. Ved brug af babytegn og gøre hverdagen forudsigelig.

Jeg har fokus på skiftende temaer (1-3 mdr.) i forhold til børnenes udvikling og læring. Om vinteren kan temaet eksempelvis være dyrene fra zoo, hvor vi leger med og snakker om dyrene, klæder os ud som dyr, ser om vores tunge er så lang som giraffens (mundmotorik) og hopper som kænguruen. Det skal være sjovt at være her.

Som bevægelses dagplejer er motorik, bevægelse og sanserne altid en stor del af hverdagen.

Dagplejer siden 1996.

DGI certificeret dagplejer 2017

Naturdagplejer
 

 

 

 

  

 Bodil Krogh

 

Jeg er født i 1953 gift med Kalle sammen har vi tre børn, tre svigerbørn, er farmor/ mormor til 10 dejlige børn.

Er oprindelig bankuddannet men har været dagplejer siden 1997 og syntes selv jeg har VERDENS bedste job.

Jeg er meget glad for børn, lægger stor vægt på kærlighed, tryghed, omsorg, faste rammer og at børn skal vokse op i et "hjem" uden stress.

Børnene er med i de daglige gøremål. Vi bruger masser af tid på ro og hygge omkring måltiderne. Børnene får sund og varieret kost.

Vi bor på en dejlig plet med masser af plads både indenfor og udenfor. Vi har høns som vi fodrer. Vi går tur i vores lille skov, hvor vi besøger vores "fantasitrold" SOFUS. Vi ser i bøger, synger, hører musik, danser og " tumler" rundt. Engang imellem går vi byens Anlæg og fodrer ænder.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue og hygger med andre dagplejere og børn.

Jeg deltager i de kurser vi får tilbudt.

Vort hjem er allergivenlig og røgfri.

Glæder mig til at møde DIG. 

Camilla H. Jacobsen

 

Kontakt

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com