Grønnegade 2Bodil Rasmussen, Grønnegade 2   Bodil Rasmussen 

Jeg er årgang 1958, gift med Poul Arne og har 2 voksne sønner.

Jeg har været dagplejer siden 1983. Vores hjem er røgfrit, og vi har ingen husdyr. Jeg bor i et hus med dejlig stor have, som børnene kan udfolde sig i. Jeg bor tæt ved anlægget, som jeg besøger sammen med mine dagpleje-børn. Her fodre vi ænder og leger på legepladsen. I skoven benytter vi os af de væltede træstammer, den ujævne skovbund - lytter, og snakker om det vi finder på vores vej.

Jeg prioriterer højt, at vi kommer ud hver dag, sommer og vinter og mær-ker årstidens skiften. Når dit barn bliver passet hos mig, tager jeg ansvar for barnets hverdag, og gør mit bedste for at give barnet tryghed, tid, omsorg og nærvær. Givet barnet en fast rytme, der gør barnets hverdag genkendelig og overskuelig. Yder kreativitet efter hvert barns behov.

Jeg går i heldags legestue en gang om ugen hvor jeg mødes med de andre fra min gruppe. Jeg sætter stor pris på godt forældresamarbejde. Jeg har humor og er et positivt menneske.

Glæder mig til at møde dig.   

Joan K. Jørgensen

Jeg er født 1965, gift med Mogens og har 3 voksne børn.

Jeg blev dagplejer i 1996. Ved brug af babytegn og daglige rutiner/"ritualer" (gerne tilsat en sang) ønsker jeg at skabe en tryk hverdag for børnene, hvor de følder sig set og forstået.

En dag tilsat skiftende temaer (1-3 måneder). Om vinteren kan temaet eks være dyrene fra zoo, hvor vi leger med og snakker om dyrene, klæder os ud som dyr, ser om vores tunge er lige så lang som giraffens ( mundmotirik) og hopper som kænguruen. Det skal være sjovt at være her!

Som bevægelsesdagplejer er motorik og bevægelse altid en stor del af hverdagen. 

Om sommeren er vi som Grønne Spirer naturligvis ude det meste af tiden i min store have med muligheder for at lege, udforske og gemme sig i. Temaet kan her være krible/krable, hvad kan vi spise i haven, eller skoven eller gården, som vi tit går tur til lige rundt om hjørnet.

 

 

 

    Bodil Krogh

 

Jeg er født i 1953 gift med Kalle sammen har vi tre børn, tre svigerbørn, er farmor/ mormor til 10 dejlige børn.

Er oprindelig bankuddannet men har været dagplejer siden 1997 og syntes selv jeg har VERDENS bedste job.

Jeg er meget glad for børn, lægger stor vægt på kærlighed, tryghed, omsorg, faste rammer og at børn skal vokse op i et "hjem" uden stress.

Børnene er med i de daglige gøremål. Vi bruger masser af tid på ro og hygge omkring måltiderne. Børnene får sund og varieret kost.

Vi bor på en dejlig plet med masser af plads både indenfor og udenfor. Vi har høns som vi fodrer. Vi går tur i vores lille skov, hvor vi besøger vores "fantasitrold" SOFUS. Vi ser i bøger, synger, hører musik, danser og " tumler" rundt. Engang imellem går vi byens Anlæg og fodrer ænder.

En gang om ugen er vi i heldagslegestue og hygger med andre dagplejere og børn.

Jeg deltager i de kurser vi får tilbudt.

Vort hjem er allergivenlig og røgfri.

Glæder mig til at møde DIG. 

Camilla H. Jacobsen

 

Kontakt

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com