Dagplejerne i Brovst

Personlig og faglig præsentation af dagplejerne i Brovst.

 Profil Mie Soerensen Rettet   Anne Mie Sørensen (Mie)

Jeg er gift, og har en voksen datter som er flyttet hjemmefra. Bor i Brovst i et dejligt og roligt villakvarter.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 1995.

Jeg lægger stor vægt på, at børnene får tryghed, omsorg og nærvær.

Vi synger og læser meget.
Vi er meget ude og lege enten i min dejlig have, eller i den skønne natur vi er omgivet af.

Vi mødes med andre dagplejere og børn en gang om ugen, hvor vi er i heldagslegestue i Multihuset i Brovst.

Profil Lilli Nielsen Rettet   Lilli Y. M. Nielsen

Jeg hedder Lilli og har været dagplejer siden 1978. Jeg har selv 3 voksne børn og 8 børnebørn.

Jeg bor inde i Brovst i rolig og børnevenlig kvarter,tæt ved skov og grønne områder.

Jeg lægger stor vægt på tryghed, omsorg og nærvær.

Vi leger synger, læser bøger går ture og leger i haven og besøger kollegaer, ellers fri leg og daglige gøremål Vi er i heldagslegestue en gang om ugen, i Multihuset i Brovst hallen.

 Hanne Holmsgaard   Hanne Holmsgaard

Jeg er født i 1966 og har været dagplejer siden 1997. Jeg er gift med Leo og vi har 2 voksne børn samt et lille barnebarn. Det yngste barn er hjemmeboende. Vores familie består også af vores lille hund Rollo.

Vores hjem er røgfrit.

Det er vigtigt for mig, at give børnene en god og tryg hverdag i en lille gruppe, som det jo er i dagplejen. Jeg lægger endvidere vægt på, det enkelte barns trivsel og udvikling i eget tempo.

Jeg deltager i det landsdækkende projekt "Fremtidens dagtilbud" som har målrettet fokus på, at styrke børns trivsel, læring og udvikling gennem pædagogiske aktiviteter i hverdagen.

Udover de planlagte aktiviteter består vores hverdag bl.a. af sang, musik, læse bøger, udendørs aktiviteter, leg samt dagligdags gøremål

 

  Charlotte Trane

Jeg er født i 1980. jeg er gift med Hans Henrik og sammen har vi Victor og Erik.
Jeg har været ansat som dagplejer siden 2011.

Jeg nyder at gå tur med børnene, hvor vi kan se nærmere på naturen. Jeg går meget op i at lære børnene at bruge deres krop.
Endvidere er det vigtigt for mig at give børnene en god og tryk hverdag med sang, musik og leg.

Med andre ord, jeg går ind for "learning by doing".

Dorte E. Frederiksen

Jeg er født i 1962. Gift med Finn i 1989, han er mekaniker hos Toyota i Halvrimmen. Vi har 4 børn, Kim fra 1985, Janni fra 1986, Louise fra 1991 og Anders fra 1994. Det er kun Louise og Anders der bor hjemme. Jeg har været dagplejer siden 15. januar 1996. I min fritid bruger jeg meget tid på at hjælpe til i Brovst pigegarde, da jeg er næstformand i forældreforeningen, det er en rigtig god oplevelse. Jeg vil også meget gerne lave kort af karton. Vi har fået bygget en stor garage, og i den ene ende er der lavet et dejligt stort rum med køkken og spiseplads, toilet m. bad og nem udgang til min legeplads. Vi vil gerne høre musik, danse og synge, vi læser også mange bøger, biblioteket kommer nemlig med bøger til os nogle gange om året. Vi har en hund, høns og ænder, som der helst skal ses til hver dag. Hvert år kommer der også kyllinger og ællinger. Bag vores hus er et stort areal, som vi går ned til, her er der sommetider heste, kvier/køer og geder på græs, det nyder vi alle.  Vi tager også gerne på bondegårds besøg.

 Annica G. Engholm

Jeg startede som dagplejer i januar 2017. Jeg er gift med Kristian (2006) sammen har vi William (2005) og Natasja (2007) Vi bor lidt udenfor Brovst på en lille gård med ponyer, køer, høns, kat og hunde (hundene er ikke inde om dagen) For mig er det vigtigt at børnene har en tryk og rolig hverdag hvor der er plads til alle. Vi arbejder med sanserne og laver kreative ting, hvor alle kan deltage.

Vi er ude og lege på legepladsen i alt slags vejr, vi går ture til legepladser, Bratskov herregård og besøger kollegaer. Vi er i heldags legestue hver torsdag.

Jeg lægger vægt på at børnene deltager i daglige gøremål som fx at dække bord, lave mad, bage og rydde op. Vi synger og læser også meget.

I min fritid deltager jeg aktivt i børnenes spejder og rider islænder heste nogle gange om ugen.

For mig er forældre samarbejdet vigtigt, da det skaber tryghed i hverdagen for alle parter.

 

Kontakt

Børne- og Kulturforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com