Dagplejerne - Biersted

Personlig og faglig præsentation af dagplejerne i Biersted.

        

Anita Jensen, Biersted   Anita Jensen

Jeg er født i 1972, gift med Tommy og sammen har vi Emilie fra 1995 og Sahra fra 1997.

Jeg har været kommunal dagplejer siden 1. april 2005. 

Jeg elsker mit job som dagplejer, fordi børnene beriger mig med oplevelser og glæde man sjælden finder andre steder, og jeg føler jeg kan gøre en forskel for det enkelte barn, mens mor og far er på arbejde.

Jeg ligger meget vægt på tryghed, nærvær og kærlig omsorg, og hos mig bliver børnene en del af familien.
Jeg prioriterer udelivet meget højt.  Vi leger i vores lukkede have, hvor vi også har en stor terrasse hvor der er rig mulighed for at køre ræs på scootere osv. Vi tager også på tur i naturen, enten på gå- ben eller på min ladcykel, som børnene elsker at køre på tur i.

Jeg arbejder ud fra at give hvert enkelt barn de værktøjer der skal til for at kunne klare sig i den store vide verden, så som sociale, personlige og sproglige kompetencer osv.

Jeg har deltaget i mange kurser igennem Jammerbugt Kommune. Bla. Dagplejernes grunduddannelse, førstehjælp, motorikkursus, kommunikation. Derudover har jeg læst 1 år på pædagogseminariet og uddannet mig som DGI dagplejer. 

Jeg er en glad og engageret dagplejer der værdsætter mit arbejde med børnene meget højt.

Macro alias: Galleri

 

Pia Kronborg Pia KronborgJeg er født i 1971. Jeg har 2 voksne sønner fra 1993 og 1995, som begge er flyttet hjemmefra. Jeg bor sammen med min kæreste Allan i et lille hyggeligt hus på en blind grusvej. Vi har både hunde og katte, som er med til at lærer børnene at omgåes dyr. I huset er der et legeværelse til børnene lige, hvor man kommer ind ellers bruger vi også køkken og stuen rigtig meget. Vi bruger meget tid udenfor, enten i haven, hvor der er lavet et hyggeligt hjørne med sandkasse og legehus. Vi tager også på små turer rundt i byen blandet ned til den grønnekile, hvor de har rig mulighed for at bestige “bjerge” og ellers løbe rundt.

Jeg ligger stor vægt på at se det enkelte barn, for at kunne styrke deres resurcer blandt andet motorisk, sprogligt og sociale kompetencer. Samarbejde og åbenhed med forældrene er vigtig for mig, så vi i samarbejde kan give de bedste vilkår for børnene og give dem en tryg hverdag.

Jeg har været ansat som kommunal dagplejer siden august 1998.

Pædagogisk assistent. DGI dagplejer. 

 

 Malene Moesgaard Leth

Jeg er født i 1973 og er mor til 4 børn født i 1993,2002,2006 og 2009. Jeg har boet i Biersted siden 2004 og bor sammen med min kæreste Jan og børn, i parcelhus (100% røgfrit) på en lukket vej. Vi har en rolig hund, som nogen gange er sammen med dagplejebørnene, hvorved de får mulighed for at få et godt forhold til dyr.

Jeg lægger vægt på en rolig, nærværende og genkendelig hverdag, med en masse udeliv – jeg bor lige ved Spejderskoven og Den Grønne Kile, som bruges ofte. Vi er også i haven, hvor der er god mulighed for leg. Hos mig er der tid og rum til udvikling; her kan man boltre sig og udvikle sig motorisk, øve sig i at blive selvhjulpen, udvikle sproget gennem rim og remser, musik og historier, få gode venskaber med de andre børn og føle sig rigtig velkommen i vores familie 😊

Jeg lægger stor vægt på et åbent og tæt forældresamarbejde – trygge forældre giver trygge børn og omvendt.  

Velkommen til – jeg vil glæde mig til at møde Jer og samarbejde om Jeres barn 😊

Uddannet pædagog i 2002, startet som dagplejer november 2018.

 

 

 

Kontakt

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com