Biersted legestuegruppe

Præsentation af den Kommunale Dagpleje i Biersted.

 

 

 

Velkommen til den Kommunale Dagpleje i Biersted 

Her er tryghed og nærvær i højsæde, og vi lægger stor vægt på at skabe det trygge lille miljø hjemme hos os hver især, men samtidig lære børnene at færdes i lidt større forsamlinger i form af legestuen. 

Vi mødes derfor i heldagslegestue en gang om ugen på Biersted Aktivitetscenter, hvor vi har vores egne lokaler som vi kan boltre os i, her er der også en dejlig have vi kan lege i.

Derudover mødes vi i sommerhalvåret i hinandens haver hver 14. Dag.  Formålet hermed er at børnene bliver trygge ved de andre dagplejere så vi alle er kendte og trygge ansigter når de evt. Skal i gæstepleje. Herudover besøger vi også børnehaven så børnene stille og roligt lærer omgivelserne her at kende. 

I legestuen planlægger vi aktiviteter ud fra den pædagogiske læreplan dvs at vi har fokus på børnenes læring, udvikling og trivsel.

Vi arbejder meget i temaer fx i forhold til årstiderne og hvad børnene er optaget af. Vi har stor fokus på børns bevægelse og har ofte i den forbindelse aktiviteter med motorikbaner med fokus på forskellige færdigheder indenfor dette emne. 

Hvert år i en periode på ca. 6 uger får vi midler til at få besøg af en musikpædagog fra den kommunale musikskole, en kunstlærer eller en anden underviser indenfor et selvvalgt område. Det er til stor glæde for børnene og det giver alle et frisk pust og ny inspiration. 

Bedsteforældre inviteres 1 gang om året til hyggeligt samvær med børnene på Biersted Altivitetscenter, hvor også brugerne af centret får fornøjelse af de mange glade børn.

Vi vil glæde os til at byde jer velkommen i Biersted Kommunale Dagpleje og I er altid velkommen til at komme og besøge os enten hjemme hos os

eller i legestuen.    

 

Information om dagplejens samarbejde med Børnehuset Biersted

 

 

 

                                                  

 

 

Kontakt

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Tina Riis Thomsen
Tlf.: 72 57 74 41
tin@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com