Dagplejerne - BierstedLotte Ege Andersen   Lotte Ege Andersen

Jeg er fra 1975. Jeg er gift med Peter som jeg har kendt siden 91. Vi har sammen Rasmus fra 2000, Camilla fra 2005 og Caroline fra 2008.

Jeg har været dagplejer siden 2010 og nyder hver eneste dag med børnene.

Vi har et dejligt legeværelse og er meget i vores store køkken alrum, hvor vi laver motorikbaner, spiser, bager og bruger den megen plads til sjov og leg.

Vi nyder at boltre os i haven og være på terrassen. I haven er der en stor sandkasse og masser af køretøjer. Vi planter og kigger på den lille natur

Vi tager også på små ture til de dejlige natursteder vi har i byen og besøger børnehaven

Hele min familie nyder at være en del af børnene og vi hygger os også meget med vores katte. Giver dem mad og lærer at omgås dyr. 

Samarbejdet med forældrene er meget vigtig for mig, så vi i fællesskab gør, hvad der er bedst for barnet og tager hensyn til forskellige behov.

Tid og nærhed er vigtige elementer for at, børnene føler sig trygge. Når man føler sig tryg kommer nysgerrighed og læring på en helt naturlig måde.

Sidst, men ikke mindst, møder vi alle legekammeraterne i legestuen og tager på besøg i de andre dagplejers haver. Der lærer børnene også gæstedagplejeren rigtig godt at kende.

Jeg har taget flere flere kurser som icdp, første hjælp og her i 2017 taget uddannelsen som DGI- idrætsdagplejer med vægt på bevægelse, motorik og læring 

Mit hus er røgfrit

  

Birgitte Thomsen Biersted   Birgitte Thomsen

Jeg hedder Birgitte og er født i 1967, er gift med Lars, sammen har vi to døtre, Emilie og Julie, som er voksne og flyttet hjemmefra, men ellers møder man hos mig også vores skønne og rolige labrador hund Coco.

jeg er ikke ryger.

Jeg har været dagplejer siden 1997, dog afbrudt af en orlovsperiode, hvor jeg tog uddannelsen til pædagogisk assistent, som jeg blev færdig med i januar 2014.

Jeg vægter en tryg og rolig hverdag for dagplejebørnene med base i mit hjem, børnene inddrages på Deres vilkår i dagligdagsaktiviteter som forberedelse af mad og borddækning.

Vi deltager i aktiviteter med de øvrige dagplejere i Biersted, så som fælles legestue og besøg på børnehavens legeplads.

Jeg er med i de "grønne spire", hvor vi har fælles aktiviteter, med fremstilling af marmelade af årstidernes frugter, sår og planter i min have eller dyrker karse til pynt af frokosten.

Vi synger meget hos mig, hvilket er med til at udvikle børnenes sproglige færdigheder, derudover har jeg især fokus på betydningen af børns bevægelse og stimulation af deres motorik og sanser, idet bevægelse er godt for kroppen, men også er medvirkende til den fysiske, psykiske og sociale velvære.

Jeg har igennem den tid jeg har været ansat som dagplejer været på diverse kurser vedrørende børn, som kommunen afholder, desuden har jeg taget børnepsykologikursus om aftenen, samt kurser om kost, mindfullness og kommunikation.

     

Anita Jensen, Biersted   Anita Jensen

Jeg hedder Anita Jensen, er født i 1972 og har været kommunal dagplejer siden 1. april 2005.

Jeg er gift med Tommy og sammen har vi Emilie fra 1995 og Sahra fra 1997.

Jeg elsker mit job som dagplejer fordi børnene beriger mig med oplevelser og glæde man sjælden finder andre steder og jeg føler jeg kan gøre en forskel for det enkelte barn mens mor og far er på arbejde.

Jeg ligger meget vægt på tryghed og nærvær og hos mig bliver børnene en del af familien.
Jeg prioriterer udelivet meget højt så vi er stort set ude hver dag. Vi leger enten i haven, er på tur i naturen enten på gå- ben eller på min ladcykel som børnene elsker at køre på tur i.

Jeg arbejder ud fra at give hvert enkelt barn de værktøjer der skal til for at kunne klare sig i den store vide verden, så som sociale, personlige og sproglige kompetencer osv.

Jeg er med i projektet " de grønne spirer" som beskæftiger sig meget med at lære børn om naturen og princippet " fra jord til bord"
Jeg er en glad og engageret dagplejer der værdsætter mit arbejde med børnene meget højt.

 

Pia Kronborg Pia Kronborg

Jeg er født i 1971. Jeg har 2 voksne sønner fra 1993 og 1995, som begge er flyttet hjemmefra. Jeg bor sammen med min kæreste Allan i et lille hyggeligt hus på en blind grus vej. Vi har både hunde og katte, som er med til at lærer børnene at omgåes dyr. I huset er der et legeværelse til børnene lige hvor man kommer ind ellers bruger vi også køkken og stuen rigtig meget. Vi bruger meget tid udenfor, enten i haven, hvor der er lavet et hyggeligt hjørne med sandkasse og legehus. Vi tager også på små turer rundt i byen blandet ned til den grønnekile, hvor de har rig mulighed, for at bestige “bjerge” og ellers løbe rundt.

Jeg ligger stor vægt på at se det enkelte barn, for at kunne styrke deres resurcer blandt andet motorisk, sprogligt og sociale kompetencer. Samarbejde og åbenhed med forældrene er vigtig for mig, så vi i samarbejde kan give de bedste vilkår for børnene og give dem en tryg hverdag.

Jeg har været ansat som kommunal dagplejer siden august 1998.

Pædagogisk assistent. DGI dagplejer. 

 

 

 

Kontakt

Børne- og Kulturforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Dagplejen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev

Teamleder
Ellen Matthäi
Tlf.: 72 57 74 41
emt@jammerbugt.dk

Bestyrelsesformand
Stine Lund Vestmark
Mobil: 60 76 33 81 
stinelundj@hotmail.com

 

 

 

 

 

Dagplejen i Jammerbugt